Καλώς Ήρθατε στη Βίλα Θαλλώ

Καλώς ήρθατε σε μια από τις προεξέχουσες βίλες των Χανίων, την ολοκαίνουργια βίλα θαλλώ. Είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε απαράμιλλες υπηρεσίες πολυτέλειας, κάνοντας την βίλα μας ένα προορισμό αξιώσεων για εκείνους που ψάχνουν εναλλακτική λύση διακεκριμένης διαμονής , όπως είναι οι βίλες στη Κρήτη.

Βρίσκεται στο γραφικό και ιστορικό χωριό του Γαλατά, η βίλα θαλλώ είναι μια εντελώς νέα κατασκευή ανάμεσα στα τραχιά βουνά των Χανίων και την ηρεμία των ακτών. Σε σύντομη απόσταση από τα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητικού πελάγους, η βίλα θαλλώ προσφέρει πανοραμική θέα των με ανοιχτό καστανί χρώμα ελαιώνων στις βουνοπλαγιές. Η έρευνά σας για διακοπές σε βίλα στα Χανιά τελειώνει εδώ.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό ή για διακοπές, το ταξίδι σας θα είναι συναρπαστικό όσον αφορά την άνεση σας και πρακτικότητα με υπηρεσίες όπως ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, διαδύκτιο, δορυφορική τηλεόραση, για να αναφέρουμε μερικά. Η διαμονή σας επίσης μπορεί να εμπλουτιστεί από κάποιες υπηρεσίες εξαιρετικής πολυτέλειας, όπως ο δικός σας σεφ.

Συνεχίζοντας να διαβάζετε θα ανακαλύψετε πως οι πιο τρελές σας προσδοκίες μπορούν να ξεπεραστούν κατά τη διάρκεια της διαμονής σε μια από τις καλύτερες βίλες για διακοπές στα Χανιά, τη βίλα θαλλώ. Η βίλα θαλλώ βρίσκεται σε μια μοναδική θέση για να προσφέρει ηρεμία παράλληλα με ζωτικότητα εξαιτίας της φανταστικής τοποθεσίας της.

Όχι μακριά από τη ζωή του κέντρου της πόλης των Χανίων, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς. Η διαμονή στη βίλα μας είναι ιδιωτική για όλα τα γούστα, απ' αυτόν που θέλει απλά να περπατά στη παραλία μέχρι εκείνον που αναζητά την ενέργεια στα κλαμπ της πόλης και από τον ενθουσιώδη φυσιολάτρη μέχρι τον ερασιτέχνη αρχαιολόγο. Όλοι μπορούν να κάνουν τη βίλα θαλλώ έδρα τους για υπέροχες διακοπές.

 
Thallo Villas - Luxury Holiday Villa in Chania

Επικοινωνία

Μαρία Μιχελάκη και Παντελής Ηλιάκης
Διεύθυνση: Γαλατάς, 73100, Χανιά Κρήτη Ελλάδα
Τηλ: +30 28210 31723
Email: info@thallo-villas.gr
Ιστοσελίδα: www.thallo-villas.gr